duminică, 1 noiembrie 2009

El e susţinut de 65% din parlamentari?

Răsfoind blogul colegului meu de facultate Dan, am găsit ceva interesant. Se pare că domnul Johannis nu are un trecut chiar aşa de curat, dacă este să dăm crezare reportajului de mai jos. Şi de ce nu i-am da crezare? Este un reportaj al unei televiziuni grele şi anume Antena 1, televiziune patronată de Voiculescu, care azi chiar îl susţine pe împricinatul nostru. În filmuleţ se aduc nişte acuzaţii extrem de grave actualului primar de Sibiu, pe vremea anchetei el fiind inspector şcolar.

4 comentarii:

sandman spunea...

Se vede ca esti dependenta de Antene. :)
Acuzatiile au fost probate cumva? Au trecut multi ani de cind au fost aduse si un om e vinovat cind exista o decizie definitiva a judecatorului, nu? Sau traim in Romanistan?
Eu zic ca ecl mai bine ar fi sa-i impuscam pe toti banuitii de ceva, nu? Ar fi mai simplu si mai economic.

Ligia spunea...

Nici vorbă de dependenţă. Filmul circulă pe net. Cât despre vinovăţie... La ce justiţie avem în România, să mă ierţi. Nu mai intră în puşcărie nici măcar violatorii sau tâlharii. Poate doar aşa un hoţ amărât care moare de foame şi care fură şi el o găină. În schimb numele grele, care se fofilează şi invocă vicii de procedură ca Patriciu, Năstase etc. se plimbă liberi. A fost haioasă chiar faza cu Chiţac şi Stănculescu care intră şi ies pe rând de la răcoare invocând starea de sănătate precară.
La împuşcat bănuiţii nu m-a dus mintea. Se pare că pe tine da. Brrrrr!!!!!!!!

blogurim spunea...

ai vazut tu oameni cinstiti..si ce rost are sa dezgropam trecutul?

Ligia spunea...

Ar trebui totuşi să se ştie adevărul, să nu mai luăm de bună ce ne spun politicienii şi să nu mergem iar la vot în necunoştinţă de cauză.