marți, 24 noiembrie 2009

DOMNULE ANTONESCU!

Ceea ce urmează mai jos este un comentariu pe care i l-am transmis dlui Antonescu pe blogul lui, comentariu care sigur nu va apărea.

Domnule Antonescu! Îl tot acuzaţi pe Basescu că minte. Dvs. ce faceti? Pactizaţi cu duşmanii care i-au terminat pe adevaraţii liberali după cel de-al doilea război mondial? Liberali care aveau un sistem de valori pentru care luptau, dar care ptr dvs se pare că nu înseamnă nimic. După ceea ce citesc în ziare se pare că de fapt nu dvs sunteţi preşedintele partidului ci Dl Patriciu care trage sforile. Concludent este articolul lui Ioan T. Morar de pe blogul lui de ieri, articol împănat cu fotografii in care apar Nastase şi Roşca Stănescu tocmai în faţa „fundaţiei" lui Patriciu. Ce coincidenţă. Şi ca dvs sa păreţi uscat şi curat vă trimiteţi soţia acasă la şef pentru a primi indicaţii. Dovadă stau fotografiile din ziarul Ziarul, care o arată ieşind cu zâmbetul pe buze de acolo. Nu ştiu cum aţi reuşit să prostiţi atâţia oameni care v-au votat, electorat cu care acum vă lăudaţi, dar care pare că acum s-a trezit şi se declară dezamăgiţi. Dovadă articolele de pe blogurile lor în care declară clar, că mai bine oricine altcineva decât comuniştii. Ar fi mai fair din partea dvs. să vă declaraţi imparţial şi că vă lăsaţi electoratul să decidă pentru cine votează.

Şi încă ceva. Mi-a rămas în minte o secvenţă de pe Realitatea in care dvs afirmaţi că „va fi o campanie în care va fi greu să nu minţi". Deci cât adevăr şi câtă minciună a fost în campania dvs? Sunt conştientă că acest comentariu nu va apărea fiind declarat spam, iar un răspuns nici atât nu mă aştept să primesc. Nu pot să închei decât cu un hotărât RUŞINE!

Niciun comentariu: