vineri, 27 noiembrie 2009

CINE ESTE MAI DISPERAT?

În ultimele zile mogulii au ieşit la suprafaţă. Şi nu oricum. Au ieşit cu vorbe grele şi cu filme „fabricate" la adresa preşedintelui, speriaţi fiind probabil de reacţia oamenilor care au spus că nu vor vota niciodată cu comuniştii, fiind dezamăgiţi chiar de Antonescu şi alianţa PSD-PNL. Tot ei (mogulii) declară că Băsescu ar fi disperat pentru că pierde alegerile.

 Ieri toate posturile mogulilor au dat un filmuleţ tare din care reieşea că Băsescu ar fi lovit un copil in campania electorală din 2004. Sunt ciudate multe aspecte ale situaţiei. Una ar fi aceea că în momentul „impactului" lumina de pe faţa copilului devine albastră, iar la viteza pe care a avut-o braţul în acel moment, băiatul ar fi trebuit să înceapă să bocească şi nicidecum să râdă. Nici măcar oamenii din jur nu reacţionează. La o asemenea faptă sigur l-ar fi apostrofat pe Băsescu. Ar mai fi un aspect, moral de data aceasta. Al lui Patriciu. De ce a tăcut cinci ani de zile şi a dat abia acum această informaţie?

Aici găsiţi un interviu al tânărului (copilul de atunci) în care acesta afirmă că a fost împins şi nu lovit şi că situaţia nu l-a marcat de niciun fel: «“Este o chestiune din trecut care nu m-a afectat nici atunci, nici acum”, a mentionat adolescentul in discutia cu jurnalistul. Aflat acum in Italia, victima presedintelui povesteste ca, in 2004 avea 10 ani, iar Traian Basescu il luase pe scena de campanie, langa el. “Am vrut sa spun ceva legat de Ion Iliescu si Adrian Nastase si, probabil, de emotii am spus ca Iliescu si Basescu nu sunt buni sau ceva de genul acesta, apoi domnul presedinte (Traian Basescu – n.r.) m-a dat jos de pe scena. S-a enervat ca spusesem o prostie si, cand m-am dus langa dansul, vroiam sa-mi cer scuze dar m-a impins. Chiar am ras, nu a fost ceva care m-a marcat”, a explicat copilul.»

Faimoasa alianţă simte că pierde teren şi a ales să joace murdar. DECI CINE ESTE MAI DISPERAT?

Aş avea şi o altă întrebare: La a câta amânare este procesul lui Patriciu? Nu poate dovedi că este nevinovat şi a ales să-şi tot amâne procesele?

ROMANI FIŢI DEŞTEPŢI ŞI NU DAŢI CREZARE ACESTEI MANEVRE POLITICE MURDARE!

Niciun comentariu: