miercuri, 23 decembrie 2009

Şansa de a-l cunoaşte pe Costel Busuioc

Am avut ocazia de a-l cunoaşte pe Costel Busuioc cu prilejul lansării cărţii care îi poartă numele. Lansarea a avut loc la Libraria Sophia din Bucureşti. Cartea a apărut la Editura Agnos sub semnatătura lui Romeo Petrasciuc.

A fost o ocazie fericită pe care mă bucur că nu am ratat-o. Cu toate că a ajuns să atingă nivelul de sus al societăţii, Costel Busuioc nu şi-a pierdut capul, celebritatea nu l-a făcut să-şi piardă coloana vertebrală şi a rămas acelaşi om simplu, cu bun simţ, dar cu un talent deosebit, cu un zâmbet sincer şi inocent, care nu a uitat de unde a plecat.

După cum a mărturisit chiar el la lansare, după ce a câştigat concursul, Hijos de Babel din Spania, i s-au făcut multe propuneri nu prea ortodoxe. Una dintre ele era să îşi părăsească soţia, pentru că nu dădea bine la imagine. Neacceptând propunerea a pierdut un contract de 100.000 de Euro. I s-a propus să cânte manele, pe bani grei. A refuzat-o şi pe aceasta.

Fiind un om cu frică de Dumnezeu a ales calea dreaptă, fără compromisuri. Tot el a declarat la lansare, că el ar putea să-şi câştige existenţa chiar dacă nu ar mai putea cânta şi că prietenii lui cei mai buni au rămas tot cei pe care îi cunoştea înainte de concurs.

Pe scurt, a fost o plăcere să particip la acest eveniment, plecând de acolo plăcut impresionată.



























7 comentarii:

blogurim spunea...

asta e ala de avea vocea lui Pavaroti?

Ligia spunea...

Este tipul care a castigat concursul Hijos de Babel in Spania, in timp ce el muncea acolo ca zidar. S-a tot dat si la TV mult in perioada aia. Si da, canta muzica din aia grea gen Pavaroti.

Anonim spunea...

se spune ,"ochii sunt oglinda sufletului" asa sunt ochii lui COSTEL busuioc ,am fost la toate concertele din bucuresti ,am urmarit tot ce a aparut la televizor ,ori in presa dar niciodata nu am stat atat de aproape de Costel ca atunci la lansare .atitudinea sa ,bunul simt toate au fost exemple pentru ce nu au multi artisti de la noi am fost fascinata ,coplesita de frumusetia ochilor sai ,care pe langa culoarea deosebita caprui cu reflexe aurii ,oglindeau un suflet urias ,pur ,ingaduitor ..era acolo cu noi aproape si totusi foarte departe ,departe de toti si toate...

Anonim spunea...

pentru a-l cunoaste cu adevarat pe costel busuioc trebuie sa veniti la un concert de-al sau .dupa cum a afirmat o sa fie un concert la primavara .atunci o sa aveti ocazia de a asculta o voce extraordinara ,numai prin muzica sa reusiti sa-l cunoasteti cu adevarat pe costel busuioc .

Ligia spunea...

Da, aveti dreptate. Sper sa ajung, numai sa aflu din timp cand are concert.

Anonim spunea...

Costel Busuioc o sa aiba un concert in tara si in strainatate la primavara .Eu urmaresc in amanunt tot ce apare pe internet ,referitor la Costel Busuioc asa ca voi sti cand are loc si unde noul concert. O sa va scriu cu multa placere ,evenimentul ,desi cred ca o sa fie mai bine promovat la televiziuni si cei interesati vor sti din timp .

Ligia spunea...

Va multumesc. E nu prea ma mai uit la tv, asa ca informatia dvs va fi binevenita.