sâmbătă, 5 decembrie 2009

Maine, finala cea mare

Iată că încet, încet s-a apropiat şi ziua marei finale: Băsescu-Geoană. Fie ca cel mai bun să câştige. Adică Băsescu. El a fost şi este singurul care a avut curaj să lupte împotriva sistemului, sistem de care se declara învins Constantinescu.

A fost o campanie murdară, în care Geoană şi ai lui au ales loviturile sub centură, filme trucate, cărţi inventate. Şi asta pentru că nu au fost în stare să-i găsească alte pete, pete de care comuniştii sunt plini.

Au fost în stare chiar să-l „arunce" pe Hayssam în tabăra lui Băsescu, Hayssam care se plimba cu Iliescu în avion şi stătea cu el la masă.

Au fost în stare să trucheze un film în care Băsescu lovea un copil, lovitură care s-a dovedit până la urmă că a fost o uşoară atingere. Şi asta şi-au adus-o aminte Patriciu şi otrava de Lavinia Şandru ca prin farmec, după 5 ani de zile. Curat-murdar. Totuşi nimeni dintre aceştia nu a scos o vorbă despre învinuirea care i s-a adus lui Johannis cu privire la intermedierea adopţiei celor 3 copii de către o familie din Canada, copii de care nu se mai ştie nimic, o bunică din România, rămânînd cu o mare durere în suflet pentru că are undeva nişte nepoţi (dacă mai sunt), de la care nu a primit niciodată nici o veste.

Au fost în stare să inventeze o carte a unui aşa numit American Committee Against Corruption. Măi să fie! Americanii ăştia au început lupta împotriva corupţiei tocmai cu Băsescu. Luptă care se pare că s-a şi terminat pentru că pe site-ul acesui comitet au aparut doar vreo 3 sau 4 articole, toate la adresa lui Băsescu, ultima postare fiind pe 19 noiembrie. De atunci, probabil că s-a rezolvat cu corupţia mondială. Oare de frica comitetului?

Am auzit ceva şi despre un presupus viol al lui Băsescu, dar nu am mai luat şi asta în seamă, nivelul comuniştilor ajungând mult prea jos.

Faptul că toţi nenorociţii s-au coalizat împotriva preşedintelui îmi spune foarte multe. Îmi spune că Băsescu a ales să fie corect şi a ales calea dreaptă, de a nu-i acoperi pe cei cu dosare grele, care au procese care se tot amână pe vicii de procedură, aceştia nefiind în stare să îşi dovedească nevinovăţia nici după ani de zile.

Băsescu a reuşit să dovedească faptul că Geoană este doar o marionetă, ca şi Crin Antonescu de altfel, care se prezintă la raport, imediat ce sună telefonul. Nu conta nici măcar că era chemat în toiul nopţii. Dacă e poruncă... te prezinţi când te cheamă stăpânul.

Mă întreb câţi din cei păcăliţi de Vântu cu sistemul FNI îl vor vota pe Geoană.

În concluzie, îl votez pe Băsescu cu inima deschisă şi îmi doresc din tot sufletul să căştige alegerile. DOAMNE AJUTĂ!

Niciun comentariu: