miercuri, 9 decembrie 2009

HOŢUL STRIGĂ HOŢII!!!!!!!!!!

De câteva zile bune Geoană este supărat că îşi pierde jucăria. Aşa că prietenii lui adună vezi Doamne dovezi ca să-i aducă înapoi jucăria prostănacului, care încă mai crede cu tărie că el a câştigat alegerile. Au făcut contestaţie, au pus ţara în stand-by pentru interesul lor personal, nicidecum al românilor pentru care se băteau cu pumnul în piept până mai deunăzi.
Părerea mea este că la Curtea Constituţională sunt dovezile proprii de fraudă, ceea ce au fraudat ei şi nu PDL-ul. Pentru că au fraudat. I-a scăpat porumbelul chiar lui Ponta. Iată filmuleţul din care reiese asta. Vreau întâi s-o felicit pe reportera Realităţii care a fost pe fază şi l-a făcut KO pe micul Titulescu.



O altă dovadă că cei de la PSD nu sunt chiar aşa de uscaţi şi curaţi precum vor să pară este filmuleţul pe care l-am găsit aici:

Aş avea şi eu o întrebare pentru Dl. Geoană: Dvs. care v-aţi  tot lăudat în campania electorală că veţi face şi veţi drege şi că veţi milita pentru locuri de muncă, pentru sănătatea poporului, pentru educaţie, ce mai pentru bunăstarea poporului român, ce aţi făcut concret pentru români în ultima vreme? Aveţi un prim ministru desemnat care aşteaptă să binevoiţi să puneţi osul la muncă să reuniţi camerele parlamentului şi să votaţi odată pro sau contra, că trece vremea şi nu in favoarea României şi românilor în numele cărora aţi tot vorbit în campanie.

Nu voi primi niciodată răspuns la această întrebare, dar mai sper că se va face dreptate şi adevăraţii hoţi care au prădat ţara vor fi adăpostiţi la răcoare, acolo unde le este locul.

Un comentariu:

blogurim spunea...

e tampit pontea asta, la inceput mi se parea ca are un IQ mai ridicat, insa acum imi dovedeste contradictoriu