miercuri, 21 ianuarie 2009

Ce a promis şi ce va da


Tocmai am citit pe un site despre un român care s-a întors în ţară după 12 ani de pribegie şi i-a cerut lui Mircea Geoană să-şi respecte promisiunea făcută în campania electorală. Anume că va da fiecărui român câte 25.000 de euro când se va întoarce în ţară. Tare sunt curioasă pe unde va scoate „prostănacul" cămaşa. Sincer, eu cred că vor primi ceea ce arată chiar dânsul în poza alăturată.

sâmbătă, 17 ianuarie 2009

Un nou măcel

Nu înţeleg aceste „partide" de vânătoare. Eu (si nu numai) nu le pot numi decât măcel. Oare ce anume simt aceşti „vânători" când un animal, care de altfel nu are nici o scăpare, este doborât in faţa puştii lor neiertătoare? Probabil ca se simt ca un fel de „bărbaţi adevăraţi", puternici şi de temut, cum probabil că şi sunt, dar numai în lumea afacerilor. Ar trebui să iasă la o vânătoare adevărată, într-o pădure, unde cresc mistreţi adevăraţi, sălbatici. Acolo zic eu că îţi arăţi adevăraţii muşchi. Dar dacă nu ai, ce să arăţi? Un sincer HUO!

luni, 12 ianuarie 2009

FERIŢI-VĂ!

E criză si din ce în ce mai multi şomeri. Sunt înscrisă la un binecunoscut site de joburi şi în fiecare seara primesc ofertele zilei şi nu am putut sa nu remarc ca pe zi ce trece sunt tot mai puţine. Din fericire, nu mai sunt printre cei care caută un loc de muncă, dar pentru cei care caută am un sfat. Dacă vă tentează un post de operator calculator la Biroul Notarial Public Banuţă Georgeta din Bucureşti, fugiţi cât mai departe. Am „lucrat" acolo 9 luni. Nici acum nu ştiu cum am reuşit sa rezist atâta vreme. La interviu doamna notar era numai lapte şi miere. Mă gândeam în sinea mea că a dat norocul peste mine. La numai două săptămâni a început calvarul. Nici nu vreau să-mi mai aduc aminte, dar totuşi la aproape un an de zile de când am scăpat de acolo, îmi dau seama că încă mă mai marchează. Ideea e că dacă vreţi un angajator care să vă respecte ca om, căutaţi în altă parte.