duminică, 30 octombrie 2011

LUMEA LUI BANCIU SAU IMI PUTE TOT

Îi urmăream cu plăcere comentariile lui Radu Banciu pe vremea când prezenta Turul Franţei. Era altceva. Mi-a părut rău când nu l-a mai comentat. M-am bucurat ca l-am regăsit la Sport Total FM şi la Sport.ro. Ca jurnalist sportiv e in regulă. Ştie toate dedesubturile şi le critică.

Mai nou, de când este la B1, a trecut la mondenităţi şi la răutăţi. S-a transformat încet-încet în Mircea Badea şi în Cristian Tudor Popescu. Doi în unu. E deasupra tuturor, cel mai deştept, fără de prihană şi îi pute tot. Se pare că nimic nu îi este pe plac.

Îşi alege victime uşoare. Nu luptă ca de la bărbat la bărbat.

Una dintre victime Andreea Raicu: Probabil că i-a refuzat „bărbatului" Banciu o „suptilizare" şi acum îi urmăreşte greşelile şi o taxează. La greu. O emisiune nu i-a fost de ajuns. I s-a părut că nu a fost destul de convingător. I-a mai trebuit o emisiune. Probabil şi a treia, dar nu l-am mai urmărit.

O altă victimă - emisiunea Cronica Cârcotaşilor de miercuri, o ediţie specială, în care invitaţii îşi exprimau păreri cu privire la faptul că emisiunea trebuie să meargă mai departe. După părerea „specialistului" Banciu, emisiunea a fost penibilă şi invitaţii jalnici. Eu am văzut acea emisiune ca un strigăt de ajutor: Ce facem? Continuăm sau nu? Dacă da, cum? Dar mă rog, se pare că Banciu nu este capabil de compasiune, gândindu-se probabil că lui nu i se poate întâmpla.

Asta mă duce cu gândul la o întrebare: De ce Razii de noapte s-a transformat in Lumea lui Banciu? De ce Naum a dispărut din peisaj?

In fine, părerea mea este că ar trebui s-o lase mai uşor, altfel va cădea în derizoriu şi nu ştiu la ce îi foloseşte.

7 comentarii:

Anonim spunea...

parerea ta...

parerea mea, s-o futa mai tare

Ciupingher spunea...

Va dati seama ce cultura au sustinatorii lui Banciu,eu l-as ruga pe el sa prezinte la fiecare inceput de emisiune retingul din seara precedenta si eventual plaja de varsta a celor ce il urmaresc, cat despre studii, nu are rost sa mai vorbim.Dupa parerea mea cred ca si cei care urmaresc Otv-ul sunt mai educati!

Anonim spunea...

BANCIU ESTI JALNIC CE COMENTARII FACI MAI INTELIGENTULE !? ASTA DENOTA CA ESTI FRUSTRAT! II ATACI PE CEI DI A3 SA INTELEG CA VRI SI TU ACOLO? VORBETI CA IN MAHALA II CARACTERIZEZI PE TOTI DUPA MINTEA TA LA FEL D SCURTA CA PARUL DIN CAP!

Anonim spunea...

mai zevzecule! cine ti-a spus tie ca musulmanii i-si bat nevestele? tu nu ai habar cat de mult respecta un musulman femeia> esti penibil/! schimba mahalaua asta de 2 bani ca nu se uita nici draqu la tine! jalnicule dute acasa !

Anonim spunea...

trezestete mai baiatule ! vorbesti numai prostii,esti ironic si tot nu se uita nimeni la tine! primesti salariu de pomana! FRUSTRATULE!

Anonim spunea...

ESTI JALNIC! ESTI UNFRUSTRAT SI UN LINGAU FARA PERECHE! EMIL BOBU ESTE MIC COPIL PE LANGA TINE!

Anonim spunea...

AI VREA TU LA ANTENA 3 ,DAR PUTI PREA RAU !